A SHTETL IN THE CARIBBEAN geselecteerd voor CIFFR en Dada Saheb Phalke Film Festival

Van 25 tot en met 29 maart 2015 vindt op Curaçao de vierde editie van het Curaçao International Film Festival Rotterdam plaats. A Shtetl in the Caribbean van Sherman de Jesus beleeft daar op donderdag 26 maart zijn feestelijke internationale première. Ook zal de film op zondag 29 maart vertoond worden voor publiek.

Op 30 april wordt in New Delhi, India de 5e editie van het Dada Saheb Phalke Film Festival georganiseerd. Het festival is vernoemd naar beroemd producent en scenarist Dadasaheb Phalke, tevens regisseur van India’s eerste lange speelfilm. A SHTETL IN THE CARIBBEAN is op dit festival in competitie voor onder andere Best Documentary.

A SHTETL IN THE CARIBBEAN van Sherman de Jesus vertelt het aangrijpende verhaal van twee jeugdvrienden die opgroeiden op Curaçao, en nu op zoek gaan naar de geschiedenis van hun voorouders in Oost-Europa.

Voor meer informatie over de festivals:
curacaoiffr.com / educationexpo.tv/dadasahebphalkefilmfestival

Trailer A Shtetl in the Caribbean from Memphis Film & Television on Vimeo.

 

Share

Memphis Film & Television | Maliebaan 24-26, 3581 CP Utrecht, The Netherlands | Tel. +31 (0)30-2332023, Fax. +31 (0)30-2310409 | info@memphisfilm.net

Website by Koduijn