A Shtetl in the Caribbean in New York & Washington

A Shtetl in the Caribbean van Sherman De Jesus wordt op 16 februari 2016 vertoond in het Jewish Community Center in Manhattan, New York. Dit is de eerste keer dat de documentaire vertoond wordt in de Verenigde Staten. De vertoning wordt georganiseerd door Isaac Zablocki, programmeur voor het JCC in New York, en de Nederlandse consulaat generaal in New York. Regisseur Sherman De Jesus, producent Cécile van Eijk en een van de hoofdpersonages Mark Wiznitzer zijn aanwezig bij de vertoning en zullen vragen beantwoorden tijdens een Q&A. Op 18 februari 2016 wordt A Shtetl in the Caribbean vertoond op de Nederlandse Ambassade in Washington, in samenwerking met de gevolmachtigd minister voor Curaçao, Xavier Prens.

A SHTETL IN THE CARIBBEAN vertelt het aangrijpende verhaal van twee jeugdvrienden die opgroeiden op Curaçao, en nu op zoek gaan naar de geschiedenis van hun voorouders in Oost-Europa.

Meer informatie over de vertoning op de website van het JCC New York.

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Bekijk de trailer:

Share

Memphis Film & Television | Maliebaan 24-26, 3581 CP Utrecht, The Netherlands | Tel. +31 (0)30-2332023, Fax. +31 (0)30-2310409 | info@memphisfilm.net

Website by Koduijn