A SHTETL IN THE CARIBBEAN wint ‘Best Feature Documentary’ op Dada Saheb Phalke Film Festival in New Delhi

Tijdens de vijfde editie van het Dada Saheb Phalke Film Festival heeft A SHTETL IN THE CARIBBEAN van Sherman De Jesus de award voor ‘Best Feature Documentary’ gewonnen. Het festival is het enige onafhankelijke film festival in India, georganiseerd op de geboortedag van de grondlegger van de Indiase cinema.

BEST DOCUMENTARY DADA

 

 

 

 

 

 

 

Eerder al draaide A SHTETL IN THE CARIBBEAN tijdens het Writers Unlimited Winternachten Festival in Den Haag, en tijdens het Curaçao International Film Festival Rotterdam. Ook waren er vertoningen in het Joods Historisch Museum in Amsterdam. De film ging op 26 oktober 2014 in première in EYE en is in november 2014 in twee delen uitgezonden door de Joodse Omroep, tevens coproducent van de film.

A SHTETL IN THE CARIBBEAN van Sherman de Jesus vertelt het aangrijpende verhaal van twee jeugdvrienden die opgroeiden op Curaçao, en nu op zoek gaan naar de geschiedenis van hun voorouders in Oost-Europa.

 

Share

Memphis Film & Television | Maliebaan 24-26, 3581 CP Utrecht, The Netherlands | Tel. +31 (0)30-2332023, Fax. +31 (0)30-2310409 | info@memphisfilm.net

Website by Koduijn