Crowdfunding voor Een Sjtetl in de Cariben een succes

IMG_0850

De crowdfunding voor Een Sjtetl in de Cariben is op 29 april 2014 met groot succes afgerond. De film van Sherman De Jesus heeft ruim 14.000 euro aan donaties binnengehaald via de crowdfunding-website Cinecrowd.

In de film gaat Sherman met zijn jeugdvrienden Mark en Tsale op zoek naar hun familiegeschiedenis. Aan het begin van de vorige eeuw zijn hun vaders Oost-Europa ontvlucht op zoek naar veiligheid en een betere toekomst voor hun kinderen. Op vele plekken vonden ze gesloten grenzen of waren ze als Jood niet welkom. Uitgerekend in een uithoek van het Nederlandse koninkrijk, op Curaçao, kregen ze de kans om zich te vestigen. Met hulp van de donaties kan het verhaal van de gevluchte Oost-Europese Joden op Curaçao recht gedaan worden.

Memphis Film & Television wil iedereen bedanken voor de gulle donaties en voor de moeite om Een Sjtetl in de Cariben bekendheid te geven onder familieleden, vrienden, collega’s en kennissen. Via berichten en de Social Media houden we je op de hoogte van de voortgang van de film.

Share

Memphis Film & Television | Maliebaan 24-26, 3581 CP Utrecht, The Netherlands | Tel. +31 (0)30-2332023, Fax. +31 (0)30-2310409 | info@memphisfilm.net

Website by Koduijn