De Laatste Titel vanaf 28 september 2015 op het Nederlands Film Festival en in Limburgse theaters

 

Poster De Laatste Titel v4kleinDe Laatste Titel, de eerste lange documentaire van regisseur Bart Hölscher, is vanaf maandag 28 september 2015 te zien tijdens de 35e editie van het Nederlands Film Festival en in Limburgse theaters.

Op maandag 28 september 2015 gaat de film om 17.00 uur feestelijk in première in ’t Hoogt Filmtheater in Utrecht. Op dinsdag 29 september wordt de film nogmaals vertoond in hetzelfde theater.

Op zondag 11 oktober beleeft de film zijn Limburgse première in de CityCinema in Venlo.

De Laatste Titel
Om zich te verweren tegen pesterijen op school sturen vader en moeder Stolzenbach uit Tegelen hun zoon Dennis naar kickboks-les. Tegen alle verwachtingen in brengt Dennis het na jaren van training zelfs tot Europees kampioen in de kickbokswereld waar alles draait om geld, gala’s en een agressief imago. Als Dennis kort na zijn kampioenschap geblesseerd raakt, moet hij zich weer zien terug te vechten naar de top. Zal Dennis in staat zijn om zich te handhaven in de kickbokswereld? Wat zet Dennis allemaal op het spel om samen met zijn vader en moeder zijn Europese titel terug te winnen?

De Laatste Titel is gerealiseerd met steun van Mediafonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg. Een coproductie van Memphis Film & Television en L1.

Lees hier het officiële persbericht.

Like De Laatste Titel op Facebook, of volg de film op Twitter.

Share

Memphis Film & Television | Maliebaan 24-26, 3581 CP Utrecht, The Netherlands | Tel. +31 (0)30-2332023, Fax. +31 (0)30-2310409 | info@memphisfilm.net

Website by Koduijn