De Zero Revolutie – Henk Peeters vanaf 18 september 2015 te zien in musea en theaters

De Zero Revolutie_v4_2

De Zero Revolutie – Henk Peeters, de nieuwste documentaire van Sherman De Jesus, is vanaf september 2015 te zien in musea en theaters.

Op 18 september is de film te zien in het Focus Filmtheater in Arnhem, in aanwezigheid van de makers. Op 24 september wordt de film vertoond in het Stedelijk Museum in Amsterdam, in het kader van de ZERO tentoonstelling ZERO: Let Us Explore the Stars.

Tijdens de 35e editie van het Nederlands Film Festival is de documentaire in Utrecht te zien.

De Zero Revolutie – Henk Peeters
Henk Peeters speelde als gepassioneerde kunstenaar en als curator avant la letrre een grote rol in de internationale ZERO-beweging. Tot lang na de ZERO-periode blijft hij trouw aan de idealen. Een streven dat onmogelijk lijkt wanneer zijn collectie van ZERO-werken voor astronomische bedragen onder de hamer gaat.

De ZERO Revolutie – Henk Peeters is mede mogelijk gemaakt door Mediafonds, Prins Bernhard Cultuurfonds Gelderland, K.F. Hein Fonds, Borzo Gallery Amsterdam, The Mayor Gallery London, Fonds Cultuur – Gemeente Arnhem. Een coproductie van Memphis Film & Television en Omroep Gelderland.

Lees hier het officiële persbericht.

Like De Zero Revolutie – Henk Peeters op Facebook, of volg de film op Twitter.

Share

Memphis Film & Television | Maliebaan 24-26, 3581 CP Utrecht, The Netherlands | Tel. +31 (0)30-2332023, Fax. +31 (0)30-2310409 | info@memphisfilm.net

Website by Koduijn