Memphis Film & Television goed vertegenwoordigd op het Nederlands Film Festival 2015

LogoNFF2015_Nederland_kleur_CMYK

 

Vorige week werd bekend dat vier films van Memphis Film & Television zijn geselecteerd voor het Nederlands Film Festival, dat plaatsvindt in Utrecht tussen 23 september en 2 oktober 2015.

Tijdens de 35e editie van het festival gaat de eerste lange documentaire van regisseur Bart Hölscher DE LAATSTE TITEL over kickbokser Dennis Stolzenbach in première.

Ook de nieuwe documentaire van Sherman De Jesus, DE ZERO REVOLUTIE – HENK PEETERS wordt tijdens het Nederlands Film Festival vertoond. Deze film draait op 18 september voor het eerst in het Focus Filmtheater in Arnhem en wordt op 24 september vertoond in het Stedelijk Museum in Amsterdam.

De documentaire CARNOTSTRAAT 17 van Klara Van Es is geselecteerd voor vertoning binnen het programma ‘Vlaams’ van het festival. De film draait vanaf 27 augustus in de Nederlandse bioscopen en vanaf 29 september in België via DocPoppies.

De documentaire A SHTETL IN THE CARIBBEAN van Sherman De Jesus dingt mee in de Gouden Kalf competitie via het nieuwe Academy Systeem, binnen de categorie ‘Beste Lange Documentaire’. De Grote Prijzen van de Nederlandse Film worden uitgereikt op vrijdag 2 oktober.

Voor meer informatie over het Nederlands Film Festival: www.filmfestival.nl

Share

Memphis Film & Television | Maliebaan 24-26, 3581 CP Utrecht, The Netherlands | Tel. +31 (0)30-2332023, Fax. +31 (0)30-2310409 | info@memphisfilm.net

Website by Koduijn