Zie mij doen van Klara Van Es geselecteerd voor het Nederlands Film Festival 2018

juli 26, 2018
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Zie mij doen van Klara Van Es geselecteerd voor het Nederlands Film Festival 2018

ZIE MIJ DOEN ‘in mijn hoofd en hart is alles goed’, de nieuwe documentaire van Klara Van Es gaat op 30 september 2018 om 16:00 uur in première in Pathé Rembrandt op het Nederlands Filmfestival en is vanaf 11 oktober 2018 in diverse theaters te zien. Klara Van Es is bekend van de succesvolle prachtige en indrukwekkende films VERDWAALD IN HET GEHEUGENPALEIS en CARNOTSTRAAT 17- Huis van Aankomst.

Drie jaar lang was Klara Van Es vrijwilliger in Monnikenheide, waar mensen met verstandelijke en fysieke beperkingen wonen. In het laatste jaar begon ze te filmen, wat resulteerde in ZIE MIJ DOEN – een warme en genuanceerde film over mensen die helemaal niet zo ‘beperkt’ blijken te zijn. In tijdloos zwart-wit.

Het Nederlands Filmfestival vindt plaats van 27 september – 5 oktober 2018. Kaartjes voor de première zijn te koop bij de verschillende verkooppunten van het filmfestival. Voor meer informatie over de filmvertoningen in andere theaters kunt u op de Facebookpagina of website van ZIE MIJ DOEN terecht.

ZIE MIJ DOEN wordt vanaf 11 oktober 2018 vertoond in onder andere:

Amsterdam – Het Ketelhuis & EYE Filmmuseum
Arnhem – Focus Filmtheater
Den Haag – Filmhuis Den Haag
Groningen – Groninger Forum
Maastricht – Lumière Cinema
Hilversum – Filmtheater Hilversum
Enschede – Concordia
Helmond – Cacaofabriek

Bekijk trailer